Бригади «Теплових мереж» за півтора місяці виконали 27 тисяч заявок
28 листопада 2022 12:51 ЖКГ
Бригади «Теплових мереж» за півтора місяці виконали 27 тисяч заявок Фахівцям КП «Харківські теплові мережі» за півтори місяці вдалося закрити 27 тис. заявок, які надійшли до міської диспетчерської служби «15-62».

Як повідомили на підприємстві, працівники ХТМ щодоби встигають усувати по два - три десятки дефектів, які виникають внаслідок перепадів напруги та тиску в системі. При цьому бригади докладають максимум зусиль, щоб мінімізувати час відсутності опалення в квартирах. 

Через масовані ворожі удари по критичній інфраструктурі України систему доводиться не тільки повторно заповнювати, а й розповітрювати і усувати дефекти, які виникають на внутрішньоквартальних та будинкових мережах. За минулий тиждень фахівці ХТМ усунули 122 дефекти, з яких 20  - напередодні, у неділю. 

«На жаль, через перебої з електрикою неможливо було запустити підвищувальні насоси. Це і стало причиною затримок з постачанням тепла в окремих будинках, особливо у Слобідському та Немишлянському районах. Саме звідти надійшла найбільша кількість заявок до міської диспетчерської служби», - повідомили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини