Бригади «Тепломереж» відновлюють котельні
18 травня 2022 13:58 ЖКГ
Бригади «Тепломереж» відновлюють котельні Бригади КП «Харківські теплові мережі» ремонтують та відновлюють котельні та центральні теплові пункти, пошкоджені внаслідок бойових дій.

Як повідомили сьогодні, 18 травня, на підприємстві, також бригади обстежують обладнання, що потребує уваги в рамках підготовки міста до нового опалювального сезону. На центральних теплових пунктах працівники проводять гідравлічні випробування трубопроводів, міняють колектори та відводи на трубах подачі гарячої води. 

«Жодна котельня не залишається без уваги. Саме ці великі та малі джерела централізованого теплопостачання проходять перевірку на майбутню стійкість до морозів, щоб у наступному опалювальному сезоні забезпечити безперебійну подачу послуг», - зазначили на підприємстві.

У ХТМ підкреслили, що сьогодні на Салтівській котельні ремонтують котли і замінюють конвективні поверхні нагріву, усувають дефекти тощо.

Крім того, у котельні на вул. Володимира Усенка триває перевірка режимів хімводоочищення, у котельні на вул. Слов'янській перевіряють електрообладнання. У ХТМ нагадали, що це одна з шістьох нових котелень, які побудували торік за кошти Світового банку. Всі вони майже не пошкоджені після обстрілів та бомбардувань міста, тож залишаються в роботі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини