Американський режисер Кері Фукунага та його колеги передали допомогу харківському притулку
25 квітня 2022 10:14 Місто
Американський режисер Кері Фукунага та його колеги передали допомогу харківському притулку Волонтери із США надали допомогу харківському КП «Центр поводження з тваринами».

Як повідомили у притулку для тварин, вони вдячні за допомогу з усього світу. Цього разу корм для тварин привезли американський кінорежисер Кері Фукунага (автор фільмів «007: Не час помирати» та «Справжній детектив»), американський продюсер Нейт Мук (продюсував фільми для HBO) та Хосе Андрес – шеф-кухар та засновник некомерційної організації «World Central Kitchen», яка займається організацією харчування після стихійного лиха.

«На своїх сторінках у соціальних мережах зіркові волонтери повідомили, що не залишать тварин голодними. Ми дуже враженні звичайністю цих людей - ніхто з них не натякнув про свій статус та досягнення. Вони поїхали на війну і, ризикуючи життям, допомагають українцям та нашим тваринам. Велика подяка!» - підкреслили у КП. 

Зазначимо, що відомий американський кінорежисер Кері Фукунага приїхав до України після російського вторгнення та надає волонтерську допомогу. У своєму «Instagram» він публікує історії того, що відбувається в українських містах.

Нагадаємо, що дізнатися про те, як зробити благодійну пожертву на рахунок КП «Центр поводження з тваринами», можна тут: https://animals.kharkov.ua/…/…/dopomoga-prytulku-dlya-tvaryn.

Перерахувати гроші по Україні в гривні можна на номер картки: 5168 7450 2173 6605. Одержувач - Юлія Цибулька, призначення платежу – допомога притулку. «Pay Pal»: [email protected].

Зі звітами про надходження та витрачання коштів можна ознайомитись на сайті підприємства: https://animals.kharkov.ua/…/zvit-z-nadhodzhennya-blagodiyn…

 

«World Central Kitchen» 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини