Абоненти «Харківводоканал» можуть надіслати документи через «Дія.QR»
17 вересня 2021 12:09 ЖКГ
Абоненти «Харківводоканал» можуть надіслати документи через «Дія.QR» На комунальному підприємстві «Харківводоканал» впровадили нову можливість для клієнтів «Дія.QR».

Як повідомила заступник директора Департаменту цифрової трансформації - начальник управління розвитку публічних послуг Олена Цопух, харків'яни можуть передати свої документи в електронному вигляді, щоб більше не робити копій. Переваги послуги - швидкість і безпека, оскільки дані передаються тільки після запиту і підтвердження.

Начальник абонентного відділу Слобідського та Основ'янського районів Департаменту збуту Ольга Остапович зазначила, що нова можливість допоможе оптимізувати й автоматизувати роботу адміністраторів КП «Харківводоканал», а також мінімізувати ризики операцій з неякісними копіями документів.

Для того, щоб скористатися сервісом «Дія.QR», необхідно: відсканувати код організації з використанням сканера мобільного додатка «Дія» (сканер знаходиться у правому верхньому куті додатка), підтвердити передачу цифрового документа і надіслати сформовану копію на електронну пошту організації-партнера.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини