700 майбутніх правоохоронців присягнули на вірність Україні
22 вересня 2014 10:13
700 майбутніх правоохоронців присягнули на вірність Україні 700 першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ прийняли присягу на вірність українському народу. Освоювати професію правоохоронців будуть хлопці та дівчата з усіх регіонів країни. З початком навчання та прийняттям присяги їх привітав ректор університету Сергій Гусаров. «Відтепер для вас слова присяги - це не просто слова, це - закон, і, щоб його виконувати, необхідно бути професіоналом, мати високі моральні якості. Ви, молоде покоління, - опора і надія нашої держави, її захист і майбутнє», - зазначив Сергій Гусаров. 

В ході урочистої церемонії всі присутні вшанували пам'ять правоохоронців, військових, які загинули під час виконання службових обов'язків, та загиблих мирних громадян хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника. 

На церемонії прийняття присяги були присутні представники МВС України, органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів, вищих навчальних закладів, особовий склад університету, батьки та рідні першокурсників. 

Завершився захід урочистим проходженням курсантів-першокурсників.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини