102 робочих місця для людей з обмеженими фізичними можливостями було надано в рамках соціальних проектів Харкова в 2010 році
24 лютого 2011 15:20
102 робочих місця для людей з обмеженими фізичними можливостями було надано в рамках соціальних проектів Харкова в 2010 році У рамках соціальних проектів у минулому році було організовано 102 робочих місця для людей з обмеженими можливостями. Про це в ході засіданні Великої громадської ради з питань соціальної політики при Харківському міському голові повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

«Ці робочі місця займають люди, які не мають конкурентоспроможності на ринку праці, - зазначила Світлана Горбунова-Рубан. - Коли ми надаємо їм можливість отримувати заробітну плату і працювати в системі соціального проекту, вони реалізовують себе і показують дуже серйозні трудові результати».
Заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення також повідомила, що на 102 робочих місця в рамках соціальних проектів у 2010 році припало майже 3000 діючих волонтерів. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини