«Харківводоканал» відновив водопостачання міста до рівня довоєнного часу
02 лютого 2023 15:43 ЖКГ
«Харківводоканал» відновив водопостачання міста до рівня довоєнного часу КП «Харківводоканал» відновило водопостачання міста до рівня довоєнного часу.

Про це повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков.

Зараз харків'яни щодоби споживають близько 400 тис. куб. м води.

«У перші місяці війни водопостачання було скорочене у кілька разів. На те були вагомі причини, і головна з них - масова евакуація харків'ян. Керівництво підприємства вжило всіх необхідних заходів для того, щоб усі жителі, які залишилися у Харкові, обов'язково були з водою. Своєчасно проводилися поточні ремонтні роботи на мережах, оперативно ліквідовувалися аварії на пошкоджених водоводах, та відновлювалися інші важливі виробничі об'єкти. Детально аналізували ситуацію та в міру повернення харків'ян подачу води збільшували. Важливим є те, що якість води відповідає всім необхідним вимогам», - зазначив Владлен Волков.

Також він повідомив, що протягом багатьох років у Харкові щороку перекладалися ділянки мереж загальною довжиною близько 25 км. Це відіграло важливу роль у стабільній роботі підприємства в складний час. Попри безперервну ворожу агресію, торік ця важлива робота не зупинялася - ремонтникам вдалося замінити понад 10 км трубопроводів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини