#Обличчя Харкова. Ольга Мулік – бухгалтер КП «Комплекс з вивозу побутових відходів»
18 січня 2023 09:20 Обличчя Харкова
#Обличчя Харкова. Ольга Мулік – бухгалтер КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Майже півстоліття Ольга Мулік працює бухгалтером у КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» і є одним із його найдосвідченіших співробітників.

Як повідомили на підприємстві, почавши у 1974 році працювати бухгалтером у матеріальному відділі, Ольга Іванівна поступово освоїла всі основи бухгалтерської справи та в результаті змогла вдосконалити свою майстерність у цій сфері. Так, Ольга Мулік працювала заступником головного бухгалтера та виконувала функції головного бухгалтера. 

Працюючи багато років на підприємстві, Ольга Іванівна має можливість об'єктивно оцінити ті зміни, що відбулися у КП «КВПВ».

«За роки, що я працюю на підприємстві, значно оновилися матеріально-технічна база та парк  спецавтотранспорту. Зросли обсяги реалізації послуг з поводження з побутовими відходами. Підвищилася зарплата», – розповіла бухгалтер.

Війна застала Ольгу Мулік у Харкові. Після невеликої перерви вона знову приступила до роботи і  протягом всього часу знаходилася на «бухгалтерському фронті».

Вільний від роботи час Ольга Іванівна проводить на дачі. Там вона вирощує фрукти та овочі, якими з  радістю ділиться зі своїми колегами.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини