#Обличчя_Харкова. Віктор Дрига – бригадир КП «Харківводоканал»
08 грудня 2022 09:17 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Віктор Дрига – бригадир КП «Харківводоканал» Бригадир служби зовнішніх водопровідних мереж Віктор Дрига з перших днів повномасштабного вторгнення ліквідує наслідки обстрілів Індустріального району.

На підприємстві Віктор Дрига працює майже 40 років. За словами колег, за цей час він досконало опанував всі тонкощі своєї професії, а також виховав цілу плеяду висококласних майстрів.

«Віктор Михайлович є вмілим організатором ремонтних заходів, слюсарем аварійно-відновлювальних робіт 6-го розряду, досвідченим трактористом та авторитетним наставником. Якої б складності не була аварійна ситуація на зовнішніх водопровідних мережах, він обов'язково знайде правильне рішення щодо її усунення», - зазначили на підприємстві.

У перший день війни у ​​Віктора Михайловича був вихідний, і він провів його в рідному селі неподалік кордону. Коли побачив ворожі колони, що просуваються у бік Харкова, вирішив якнайшвидше повернутися до міста і продовжити роботу.

«Ми розуміли, що працювати доведеться не лише дуже оперативно, а й із застосуванням нових, неординарних рішень. Вперше зіткнулися з подібною аварією у мікрорайоні «Горизонт». Ракета потрапила у водовод, внаслідок чого повністю зруйнувала ділянку трубопроводу. Але в нас не було ніякої розгубленості, діяли злагоджено за заздалегідь підготовленим планом. У результаті впоралися у встановлений термін», - розповів Віктор Дрига.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини