КВПВ вкотре попереджає водіїв про відповідальність за неправильне паркування
02 грудня 2022 09:04 ЖКГ
КВПВ вкотре попереджає водіїв про відповідальність за неправильне паркування КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» нагадує власникам приватного автотранспорту про необхідність паркувати свої автомобілі так, щоб не заважати проїзду спецавтотранспорту.

Як повідомили на підприємстві, в іншому випадку проїзд до контейнерів для збирання твердих побутових відходів та контейнерів-бункерів може бути обмежений. Найбільше таких порушень фіксується у Салтівському районі Харкова. Зокрема, таку ситуацію комунальники спостерігають майже щоранку біля контейнера-бункера, розташованого по пр. Ювілейному, 65.

Як повідомив в.о. начальника автоколони №1 КВПВ Євген Гур'єв, підприємство має намір з допомогою поліції активізувати боротьбу з такими порушеннями. 
 
«Згідно з п. 15.10 Правил дорожнього руху, автотранспорт дозволено паркувати не ближче ніж 5 метрів від контейнерів з ТПВ. Маємо намір викликати працівників поліції для фіксації факту правопорушення та притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності. За вказане порушення Правил дорожнього руху передбачено штраф у розмірі 340 грн», – пояснив Євген Гур'єв.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини