КВПВ продовжує наводити лад у Немишлянському та інших районах Харкова
30 листопада 2022 08:38 ЖКГ
КВПВ продовжує наводити лад у Немишлянському та інших районах Харкова У Харкові з березня працює 93-й маршрут КП «Комплекс з вивозу побутових відходів», який проходить через кілька районів міста, зокрема вулицями Амосова, Сонячною, Краснодарською та частиною пр. Гагаріна.

Як повідомили на підприємстві, усього на цьому маршруті встановлено 125 контейнерів для збирання твердих побутових відходів, і щоденне їх вивезення становить понад 116,87 куб. м. За останні три  місяці звідти було вивезено понад 7,8 тис. куб. м сміття. 

На цьому маршруті працює бригада сміттєвозу у складі водія Золтана Колесніченка та вантажника Сергія Рудковського. Початок повномасштабної війни застав їх на роботі. А в березні в районі вулиці Медичної цей екіпаж дивом не потрапив під обстріл - після того, як вони в'їхали у двір, пролунав вибух, а на виїзді вони побачили вже зруйнований будинок. 

Але небезпека не завадила колегам продовжити роботу. Колесніченко та Рудковський працюють протягом усього часу війни та навчились це робити в критичних ситуаціях. За їхніми словами, роботою на підприємстві вони задоволені, колектив міцний та надійний, а з керівництвом встановлено повне порозуміння. Особливо працівники КВПВ відзначають зміну ставлення харків'ян до всіх комунальників на краще. 

Однак у місті все ще зберігається проблема, з якою стикаються водії спецтехніки, – хаотичне паркування громадянами особистого автотранспорту. На підприємстві нагадали, що це обмежує, а іноді унеможливлює проїзд до контейнерів з ТПВ. З огляду на це, КВПВ вкотре просить харків'ян з розумінням ставитись до умов, у яких працюють екіпажі спецтранспорту підприємства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини