#Обличчя_Харкова. Юлія Кривохижа - начальниця цеху харчування КП «ХТМ»
29 листопада 2022 10:37 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Юлія Кривохижа - начальниця цеху харчування КП «ХТМ» З початку повномасштабної війни Юлія Кривохижа готує обіди для працівників КП «Харківські теплові мережі».

Як повідомили у ХТМ, 25 лютого Юлія Кривохижа фактично стала співробітником підприємства. Саме того дня родина Юлії – дев'ятирічна донька та чоловік, який працює водієм ХТМ, і вона сама – знайшли притулок у підвалі транспортної філії «Харківських теплових мереж». Там з перших днів вторгнення жили разом із сім'ями десятки інших співробітників підприємства.

Спочатку Юлія спостерігала, як робітники ХТМ самостійно варять кашу на дровах, а потім побачила харчоблок, який не працював уже сім років, і вирішила готувати гарячу їжу для слюсарів та водіїв, які під обстрілами та в морози рятували систему теплопостачання міста.

Відтоді Юлія щодня прокидалася вдосвіта і варила борщі, супи, каші, макарони і рагу – усього по 30 літрів. Так вона почала свій шлях начальниці харчового цеху. Поступово жіночій кулінарний батальйон звик до обсягів роботи та збагатив меню. На сьогодні для працівників комунального підприємства вони щодня готують сотні котлет по-київські, холодці, борщі, вареники, полтавські галушки, млинці та пироги.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
    #Обличчя_Харкова. Юлія Кривохижа - начальниця цеху харчування КП «ХТМ»
Друкувати
Останні новини