#Обличчя_Харкова. Тетяна Черкашина – директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей
25 листопада 2022 09:05 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Тетяна Черкашина – директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей міста Харкова Тетяна Черкашина у час війни продовжує працювати та опікуватись вихованцями закладу, які залишились без догляду батьків чи опинились в інших складних життєвих обставинах.

У перші дні повномасштабної війни Тетяна Черкашина допомагала дітям та працівникам центру долати почуття страху та невідомості. 

«Тетяна Володимирівна – великий оптиміст та завжди може знайти слова підтримки і для малих, і для дорослих. Вона цілодобово була з дітьми та своїм колективом і підтримувала бойовий дух», – зазначили працівники центру. 

Зараз директор забезпечує роботу центру, співпрацює з волонтерськими і благодійними організаціями України та країн ЄС, які надають допомогу вихованцям, а також відвідує дітей в Івано-Франківській області, куди їх було тимчасово евакуйовано.

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини