У Харкові ліквідують 12 пошкоджень на водоводах
25 жовтня 2022 11:24 ЖКГ
У Харкові ліквідують 12 пошкоджень на водоводах Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» напередодні ліквідували вісім пошкоджень на трубопроводах і упорядкували чотири оглядові колодязі.

Зокрема, у Шевченківському районі комплексні відновлювальні заходи провели на водопровідних магістралях на вул. Новгородській, вул. Тобольській та пр. Перемоги.

«По вул. Новгородській було замінено ділянку магістралі, капітально відремонтовано оглядовий колодязь та встановлено новий пожежний гідрант. Паралельно оперативно усунули дві аварійні ситуації на трубопроводах на вул. Тобольській (діаметр магістралі 300 мм) та пр. Перемоги (200 мм). Після проведення відновлювальних робіт території упорядкували», - повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев.

Сьогодні, 25 жовтня, ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» проводять відновлювальні роботи на 12 пошкоджених ділянках трубопроводів. Повідомити про аварійні ситуації можна за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини