«Харківводоканал» отримав два потужні генератори
18 жовтня 2022 13:46 ЖКГ
«Харківводоканал» отримав два потужні генератори КП «Харківводоканал» отримало два генератори потужністю 300 кВт для виробничих потреб від керівництва місії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Як повідомив сьогодні, 18 жовтня, заступник генерального директора – директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, генератори встановлять на ключових насосних каналізаційних станціях у двох районах Харкова.

«Ці насосні станції обслуговують понад півмільйона харків'ян, а також промислові об'єкти. Завдяки генераторам, у разі відключення електроенергії через ворожу агресією, ці станції зможуть працювати тривалий час автономно. Таким чином, нам вдасться уникнути не тільки можливих серйозних аварій на каналізаційних мережах, а й техногенних катастроф», - підкреслив Тарас Грущак.
Своєю чергою голова ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін зазначив, що фонд підтримує Харків і, зокрема, систему водопостачання міста з березня поточного року. За цей час було закуплено та доставлено 60 тонн коагулянтів та 35 тонн рідкого хлору для забезпечення якісною водою мешканців міста.

«Разом з нашими партнерами, органами управління ми працюємо, щоб сім'ї продовжували мати доступ до води та медичних послуг» - наголосив Мурат Шахін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини