З Харкова за тиждень вивезли понад 45 тисяч кубометрів сміття
06 жовтня 2022 17:27 ЖКГ
З Харкова за тиждень вивезли понад 45 тисяч кубометрів сміття Бригади КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» за тиждень, з 29 вересня по 5 жовтня, вивезли понад 45,9 тис. куб. м відходів усіх видів.

Як повідомили на підприємстві, за цей час було вивезено 38,3 тис. куб. м твердих побутових відходів, 2,9 тис. куб. м великогабаритних відходів самоскидами і навантажувачами та 4,6 тис. куб. м відходів  бункерами. Крім того, підприємство продовжує вивозити опале листя, яке, на відміну від звичайних побутових відходів, збирається у спеціальні компостні ями.

У той же час директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко зазначив, що зі збільшенням кількості харків'ян, які повертаються до міста, збільшилася і кількість особистого автотранспорту, і безладне паркування автомобілів у дворах багатоповерхових будинків стало критичною проблемою для підприємства.

«Нашим сміттєвозам та іншій спецтехніці стає все складніше під'їжджати до контейнерів для збору ТПВ. Тому я прошу автолюбителів поважати нашу роботу та паркувати свої автомобілі так, щоб не заважати проїзду великогабаритної спецтехніки», - звернувся до містян директор КВПВ.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини