#Обличчя_Харкова. Володимир Святолуцький – начальник підрозділу КП «КВЗК»
04 жовтня 2022 11:20 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Володимир Святолуцький – начальник підрозділу КП «КВЗК» Під керівництвом Володимира Святолуцького підрозділ КП «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації» забезпечує збереження та безперебійну роботу гідротехнічних споруд та насосних станцій Харкова під час війни.

На підприємстві Володимир Іванович працює з 1998 року та наразі займає посаду начальника одного з найбільших підрозділів КВЗК - дільниці гідротехнічних споруд, насосних станцій і об'єктів водозниження. За першою освітою чоловік є техніком-гідрогеологом, за другою – інженером-будівельником. Колеги характеризують Володимира Святолуцького як кваліфікованого, досвідченого та вмілого організатора. 

«З перших годин війни він був на підприємстві. У цей складний період необхідно було організувати безперебійне чергування на всіх гідротехнічних спорудах міста, на насосних станціях водозниження. Людей бракувало, багато людей не могли приїздити на чергування, зокрема із передмістя Харкова, де вже з перших днів було гаряче. Володимир Іванович впорався з цією складною справою, як і з іншими викликами сьогодення», - повідомили на підприємстві. 

Для Володимира Івановича одне із найважливіших завдань - зберегти колектив дільниці. Адже серед робітників є й такі, хто виїхав на чергування, а повернутися додому не зміг через окупацію територій, на яких вони проживали, через постійні обстріли, внаслідок яких втратили домівки. 

«Тому людям певний час довелось жити на підприємстві. Володимир Іванович робить все можливе, щоб ті, хто залишився в місті і працює заради Харкова, заради харків'ян, були максимально убезпечені та мали нормальні умови для роботи та проживання», - зазначили на підприємстві. 

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини