#Обличчя_Харкова. Роман Беседін – тренер-викладач, який брав участь у визволенні Балаклеї
28 вересня 2022 11:54 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Роман Беседін – тренер-викладач, який брав участь у визволенні Балаклеї  Тренер-викладач Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Європи зі спортивного ушу Роман Беседін захищає державу на передовій.

Як повідомили в Адміністрації Салтівського району, з перших днів війни Роман Беседін займався волонтерською діяльністю, але довго не втримався у тилу і за своєї ініціативи записався до лав Збройних Сил України. 

«Незважаючи на польові умови, він ніколи не жаліється на страх і втому. Завжди, коли є можливість, виходить на зв'язок, привітний та усміхнений, хоча всі ми розуміємо, що війна втомлює і вимотує», - зазначили у райадміністрації. 

Під час визволення міста Балаклея Роман Анатолійович отримав поранення. Фахівці прооперували захисника у київському шпиталі. Наразі він почувається добре та одужує.
 
«Ми всі чекаємо на його повернення, а ще більш на його повернення чекають його учні-спортсмени, колеги та його сім’я» - зазначили у районній адміністрації. 

Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України Романа Беседіна було нагороджено медаллю «За бойові заслуги».  
Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини