У Харкові усунули одинадцять пошкоджень на водоводах
17 вересня 2022 11:32 ЖКГ
У Харкові усунули одинадцять пошкоджень на водоводах Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» учора, 16 вересня, ліквідували 11 пошкоджень на водоводах і упорядкували 10 оглядових колодязів.

Зокрема, великий обсяг відновлювальних робіт було проведено у Шевченківському районі. Так, на вул. Клочківській та вул. Дерев'янка ремонтники оперативно ліквідували два пошкодження на магістралях діаметром 100 мм. Крім того, на вул. Клочківській фахівці упорядкували оглядовий колодязь, а в будинку по вул. 23 Серпня - капітально відремонтували введення в будинок.

«Напередодні проведення комплексних заходів ретельно готуємося, щоб якнайшвидше виявити пошкодження, усунути його у стислий термін і, звичайно ж, упорядкувати територію. Такий чіткий алгоритм дій, а також всебічна підтримка керівництва підприємства дозволяє нам щодня виконувати великий обсяг робіт», - наголосив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев.

За інформацією підприємства, сьогодні, 17 вересня, бригади запланували провести ремонтні роботи на 16-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Для економії часу бригад харків'ян просять детальніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію приймають за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини