Із селища Кулиничі щодня вивозять понад 30 кубометрів відходів
15 вересня 2022 08:36 ЖКГ
Із селища  Кулиничі щодня вивозять понад 30 кубометрів відходів Бригади КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» щодня вивозять понад 32 кубометри сміття із селища Кулиничі.

Як повідомили на підприємстві, у повному обсязі вивозити тверді побутові відходи робітники КВПВ почали з квітня, після того як окупантів витіснили на достатню відстань за межі Харкова. Наразі бригади регулярно очищають від сміття вулиці Ювілейну, Грищенка, Оскільську, Кулиничівську, Крамаренківську та ін. 

Одна з бригад сміттєвозів, які працюють на цьому маршруті, складається з родини Лугових – батька та сина. Батько, Олександр, протягом 14 років працює на КВПВ водієм, а його син Олексій – понад два роки вантажником. Коли розпочалася війна, вони не виїхали з міста, а продовжили свою роботу, не зупиняли її протягом перших, найважчих для Харкова місяців війни.

«У перший день війни розпочалася канонада. Було страшно – їдеш і не розумієш, прилетить – не прилетить. Дуже багато було вибухів», – пригадує Олексій Луговий. 

Як зазначили у КВПВ, за літні місяці обсяги побутових відходів перевищили 2,6 тис. кубометрів і зараз продовжують зростати. Так, коли Збройні Сили України зробили значний прорив з деокупації територій Харківської області, харків’яни відчули безпеку та захищеність і почали повертатися до рідного міста. З огляду на це, мешканців просять звертати увагу на місця паркування своїх авто у дворах, щоб це не ускладнювало проїзд сміттєвозів до контейнерів. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини