Харківські рятувальники ліквідували три пожежі, спричинені ворожими обстрілами
07 вересня 2022 08:38 Оперативна інформація
Харківські рятувальники ліквідували три пожежі, спричинені ворожими обстрілами Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 6 по 7 вересня, загасили три пожежі, спричинені обстрілами окупантів.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області, о 15:12 6 вересня рятувальники ліквідували пожежу у житловому п'ятиповерховому будинку у Київському районі, що був частково зруйнований ворожою ракетою. На місці події вогнеборцям вдалось врятувати троє людей. Аварійно-рятувальні роботи тривали до 18:00.

Вже о 00:41 7 вересня рятувальники виїздили на гасіння пожежі у Немишлянському районі. Там ворожа ракета влучила у будівлю автомийки, внаслідок чого на площі 50 кв. м виникла пожежа. За годину займання вдалося ліквідувати. Також учора в Немишлянському районі тривали аварійно-рятувальні роботи у будівлі Будинку друку, раніше зруйнованої ракетами окупанта. 

Зазначимо, усього за добу рятувальники здійснили 27 оперативних виїздів, з яких 10 – на ліквідацію пожеж, шість - для надання допомоги населенню та комунальникам, два – для проведення аварійно-рятувальних робіт, дев’ять – з інших причин. Крім того, за добу піротехніки ДСНС ліквідували 13 ворожих вибухонебезпечних предметів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини