КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» відзначає 172-річчя
23 серпня 2022 15:55 ЖКГ
КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» відзначає 172-річчя Комунальному підприємству «Комплекс з вивозу побутових відходів» сьогодні, 23 серпня, виповнилося 172 роки.

Як повідомили на підприємстві, історія КВПВ починається з 1850 року, коли вперше був створений асенізаційний обоз, який здійснював вивіз сміття та рідких нечистот з міста Харкова. 

За цей час багато що змінилось, і сьогодні підприємство йде в ногу з технічним прогресом: постійно збільшується кількість одиниць рухомого складу, закуповується сучасна техніка, підвищується професійний рівень робітників. А  з початком російської агресії підприємство показало харків'янам свої сили та можливості в повному обсязі. Навіть перебуваючи під обстрілами, співробітники КВПВ не припиняли своєї роботи, дбаючи про чистоту та порядок у Харкові. 

За словами директора КП «КВПВ» Олексія Артикуленка, сьогодні працівники підприємства, як і військові,  знаходяться на першій лінії оборони, але - внутрішнього, комунального фронту. І хоча водії та вантажники кожного дня виходять на маршрути без зброї, їхня робота теж приносить у життя харків'ян спокій та відчуття стабільності. 

«Харків'яни можуть бути впевнені – ми й надалі будемо з вами, будемо  сумлінно виконувати свої обов'язки та піклуватися про чистоту вулиць та будинків нашого улюбленого міста», - зазначив Олексій Артикуленко.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини