В Індустріальному районі відновлюють водоводи
01 липня 2022 13:14 ЖКГ
В Індустріальному районі відновлюють водоводи Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Індустріального району комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» ведуть інтенсивні ремонтні роботи на трубопроводах холодного водопостачання.

Про це сьогодні, 1 липня, повідомив начальник Індустріального району служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук.

«Район продовжує перебувати у зоні високої ймовірності ворожих обстрілів. Доводиться проводити відновлювальні роботи на водоводах у стислий термін, щоб не наражати на додатковий ризик життя наших ремонтників. При цьому плануємо проведення комплексних ремонтів так, аби не створювати проблем харків'янам з відсутністю подачі води», - розповів він.

За його словами, вчора, 30 червня, ремонтники оперативно ліквідували дві аварійні ситуації на вул. Роганській та пр. Героїв Харкова на водоводах 600 та 800 мм. Роботи проводились без відключення споживачів від водопостачання. Після ремонту бригади виконали благоустрій територій.

За інформацією підприємства, усього вчора бригади комплексу «Харківводопостачання» ліквідували дев'ять пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядкували п'ять оглядових колодязів. Сьогодні реконструкція запланована на 14 пошкоджених ділянках водоводів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини