У Харкові проводять конкурс на найкраще фото міської клумби
01 липня 2022 12:06 ЖКГ
У Харкові проводять конкурс на найкраще фото міської клумби СКП «Харківзелебуд» запрошує містян взяти участь у фотоконкурсі харківських клумб.

Конкурс проводиться у двох номінаціях «Клумба» та «Селфі на тлі клумби». Для участі необхідно бути підписаним на сторінку підприємства в «Instagram» та надіслати повідомленням фотографію будь-якої харківської клумби та/або своє селфі на її тлі, що зберігаються у фотогалереї. Рік, коли було зроблено фото, значення не має.

Усі фото будуть опубліковані на офіційній сторінці СКП «Харківзеленбуд» до 20 липня. Переможцями стануть світлини, які наберуть найбільшу кількість лайків. У подарунок володарі найкращих фото отримають футболки із тематичним принтом. Результати конкурсу оголосять 29 липня.

«Щороку ми намагаємось створювати нові унікальні полотна з квітів, щоб знову дивувати харків'ян та гостей міста їхньою красою та різноманітністю. Цього літа ми пропонуємо взяти участь у конкурсі, щоб визначити найкраще фото харківських клумб», - зазначили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини