Харківські рятувальники за добу ліквідували 18 пожеж
24 червня 2022 08:54 Оперативна інформація
Харківські рятувальники за добу ліквідували 18 пожеж Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 23 по 24 червня, здійснили 29 оперативних виїздів.

Таку інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Зокрема, рятувальники 18 разів виїздили на гасіння пожеж (з них 16 – спричинених обстрілами), двічі – для проведення аварійно-рятувальних робіт, двічі – для надання допомоги комунальним службам, тричі – для допомоги співробітникам поліції, чотири – на інші виклики.

Пожежі, спричинені обстрілами окупантів, трапились у Київському (1) районі Харкова, а також у Чугуївському (5), Ізюмському (5), Харківському (4) та Богодухівському (1) районах області. Зокрема, учора в Балаклії загорілися відразу з півсотні дерев’яних сараїв, чотири гаражі та автомобіль, у Чугуєві – приватний будинок площею 70 кв.м (чотири особи постраждали), у Циркунах – три двоповерхівки площею 850 кв. м, у Донецькій громаді - хвойна підстилка у лісі площею 6 га.

Вже 24 червня близько 00:26 ракета окупантів влучила в один зі спортивних об’єктів у Київському районі. Будівля зазнала значних руйнувань, трапилась пожежа на площі 200 кв.м. До її ліквідації було залучено п’ять оперативних відділень ДСНС. О 4:09 рятівникам вдалось приборкати вогонь. Попередньо постраждалих немає.

Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 11 ворожих боєприпасів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини