Ігор Терехов про візит прокурора Гаазького суду: Окупанти відповідатимуть за скоєне!
15 червня 2022 20:28 Місто
Ігор Терехов про візит прокурора Гаазького суду: Окупанти відповідатимуть за скоєне! Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан разом з Генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою сьогодні, 15 червня, оглянув місця воєнних злочинів країни-агресора у Харкові.

Як повідомив в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, він надав усі дані щодо руйнувань, які ворог за цей час завдав місту. Разом з представниками обладміністрації мер показав делегації житлові будинки Північної Салтівки, зруйновані школи, будівлю ХОДА, Палац праці, Центральний палац одруження та інші об'єкти, які зазнали обстрілів з боку російської армії. Також Ігор Терехов передав прокурору Гаазького суду брошури, які наочно показують, яким був Харків до війни, і що сталося після обстрілів окупантів.

«Те, що сьогодні Генпрокурор України Ірина Венедіктова і Карім Хан приїхали до міста Харкова, є ще одним знаком того, що торжеству закона бути! Ми показали все те, що накоїв у Харкові російський агресор, - знищені житлові мікрорайони, громадські будівлі. Наприклад, будівлю профспілок або Палац одруження, де харків'яни поєднували свої долі, - все це зруйновано. Окупанти зобов'язані відповісти за законом! Вони мають понести відповідальність за скоєні злочини», - наголосив Ігор Терехов.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини