У Харкові ремонтують водоводи та готують мережі до зими
30 травня 2022 17:33 ЖКГ
У Харкові ремонтують водоводи та готують мережі до зими Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують оперативно відновлювати подачу води харків’янам.

Зокрема, задля забезпечення безперебійного постачання холодної води в оселі жителів Холодногірського району бригади завершили відновлювальні роботи на водоводі діаметром 300 мм по пров. Борзому.

Крім того, ведеться підготовка мереж водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період в житлових будинках по вул. Осетинській, 63-а та вул. Великій Панасівській, 195. За цими адресами робітники вже замінили водопровідні вводи у будинки. Також відновлювальні роботи зараз проводяться на трубопроводі холодного водопостачання діаметром 800 мм по вул. Полтавський Шлях у Новобаварському районі.

Для економії часу бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Повідомити цю інформацію можна за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини