У Холодногірському районі системи водопостачання готують до зими
27 травня 2022 10:56 ЖКГ
У Холодногірському районі системи водопостачання готують до зими Ремонтники дільниці Холодногірського району Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щоденно виконують 20 заявок містян, а також готують внутрішньобудинкові системи до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Як повідомив сьогодні, 27 травня, тимчасово виконуючий обов'язки начальника дільниці Холодногірського району Валерій Корольов, внаслідок обстрілу житловий фонд отримав масштабні руйнування. Зокрема, критична ситуація склалася у деяких будинках по вулицях Полтавський Шлях, Кашуби та Холодногірській.

«Там серйозно зруйновані будинки та комунікації. Проблем додала й морозна погода, внаслідок чого внутрішньобудинкові системи розморозилися. Ми провели детальну ревізію, визначилися з обсягом робіт з відновлення комунікацій та розпочали ремонтні роботи», - зазначив Валерій Корольов.

За його словами, для оперативної ліквідації аварійних ситуацій фахівці використовують сучасні технології та професійне обладнання. Лише за останній тиждень майстри відновили водопостачання у будинках у пров. Таганському, 7 та по вул. Чоботарській, 47, налагодили системи водовідведення по вул. Чоботарській, 44 та вул. Благовіщенській, 25, а в пров. Пластичному, 8 повністю реставрували внутрішньобудинкові комунікації та замінили запірну арматуру.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини