#Обличчя_Харкова. Олексій Говоров - співробітник КП «Комплекс з вивозу побутових відходів»
27 травня 2022 10:05 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олексій Говоров - співробітник КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Слюсар рухомого складу КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Говоров ремонтує спецтехніку, щоб забезпечити безперебійну роботу підприємства навіть в умовах війни.

На КП «КВПВ» Олексій Говоров працює 46 років та є одним із його найстарших працівників. Довгий час чоловік провів за кермом, а тепер, займаючи посаду слюсаря, відновлює роботу спецтранспорту, щоб той безперебійно виїжджав на маршрути та вчасно вивозив з міста побутові відходи. Також на підприємстві водієм працює його син Роман. 

«Кращим прикладом стабільності і високої соціальної відповідальності будь-якого підприємства є збереження робочих династій. Кожна з них - гордість підприємства, його минуле, сьогодення і майбутнє. Представники трудових династій по праву вважаються найнадійнішими працівниками», - зазначив директор підприємства Олексій Артикуленко.

Незважаючи на те, що Олексій Говоров живе в одному з найбільш небезпечних районів Харкова, з перших днів війни він залишається на своєму робочому місці та не збирається виїжджати. За його словам, він й надалі буде робити все від нього залежне, щоб Харків залишався чистим містом. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини