Управління соцзахисту Харкова відвідало майже п’ять тисяч громадян
25 травня 2022 08:47 Суспільство
Управління соцзахисту Харкова відвідало майже п’ять тисяч громадян Фахівці Управлінь соціального захисту населення за тиждень прийняли 4 815 осіб та надали 7 766 телефонних консультацій.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, найчастіше громадяни зверталися за отриманням статусу внутрішньо переміщеної особи та призначенням відповідної допомоги. За тиждень статус ВПО в місті отримали 1 670 осіб. Здебільшого це були громадяни, які не мали можливості скористатися сервісом «Дія» через відсутність ID-паспорта, закордонного біометричного паспорта або сучасного телефону.

Також там зазначили, що протягом тижня кількість послуг, які громадяни можуть отримати в органах соціального захисту населення, збільшилась від 29 до 34 (перелік – за посиланням). Наразі фахівці продовжують працювати над його розширенням. 

Нагадаємо, для безпеки відвідування та оптимізації черги прийом здійснюється за попереднім записом. Це можна зробити через кол-центр за тел. 0800 304 304, за телефонами районних управлінь, а також через офіційний сайт Департаменту соціальної політики за посиланням («Прозорі офіси» Київського та Шевченківського районів та Регіональний центр послуг). Також за телефонами районних управлінь громадяни можуть отримати консультацію.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини