До нового опалювального сезону Харків готують без вихідних
18 травня 2022 19:52 Офіційно
До нового опалювального сезону Харків готують без вихідних КП «Харківські теплові мережі» спільно з підрядними організаціями працюватиме без вихідних, щоб якісно підготувати місто до нового опалювального сезону.

Як зазначили на підприємстві, зараз підрядники разом із працівниками ХТМ перекладають магістральні трубопроводи, ремонтують котли та виконують багато інших відновлювальних робіт. Зокрема, робітники ТОВ «Будмонтаж-М» та ТОВ «Тепло-квар» перекладають магістраль на вул. Бучми.

Також у місті продовжують демонтувати старі котельні, модернізація яких передбачена проєктами Світового банку. Так, завдяки тому, що на Північній Салтівці припинилися обстріли, відновлювальні роботи починаються на котельні «Північна-1».

«Крім того, відновлена генерація електроенергії на ТЕЦ-3, продовжується робота над запуском турбіни №2. Також вже відновлений доступ до найбільш постраждалих котелень «П’ятихатки» та «Хартрон». Там працівники вже почали перевіряти приладдя на котлах та газоаналізатори», - повідомили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини