Комунальники підключили до водопостачання ще 67 квартир харків'ян
11 травня 2022 11:22 ЖКГ
Комунальники підключили до водопостачання ще 67 квартир харків'ян Бригади КП «Харківводоканал» ліквідували шість пошкоджень на водоводах, відновили сім оглядових колодязів та підключили до водопостачання ще 67 квартир харків'ян.

Як повідомили на підприємстві, працівники комплексу «Харківводопостачання» розпочали відновлення пошкоджених зовнішніх водоводів у масиві Північна Салтівка та селищі П'ятихатки. Вони вже провели попередні огляди та склали плани ремонтів на водоводах різного діаметру.

Своєю чергою бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем планомірно відстежують постраждалі квартири і підключають їх до водопостачання. Так, тільки за вчора внутрішньобудинкові мережі налагодили в 48 квартирах Холодногірського району, в 10-ти – Основ'янського та в 9 квартирах – Салтівського житлового масиву в поки що Московському районі.

За інформацією підприємства, сьогодні, 11 травня, відновленням внутрішньобудинкових комунікацій займаються у 46 будинках харків'ян. Також у всіх районах міста сьогодні планують відремонтувати дев'ять пошкоджених ділянок водоводів.

Для економії часу ремонтних бригад харків'ян просять детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Повідомити цю інформацію можна за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини