У Харкові за тиждень усунули понад 100 аварійних ситуацій на водоводах
09 травня 2022 13:24 ЖКГ
У Харкові за тиждень усунули понад 100 аварійних ситуацій на водоводах КП «Харківводоканал» за тиждень усунуло 105 аварійних ситуацій на водоводах та виконало понад 360 заявок на мережах водовідведення у всіх районах міста.

Як повідомили на підприємстві, за минулий тиждень бригади комплексу «Харківводопостачання» усунули 46 позаштатних ситуацій та відремонтували 59 оглядових колодязів на трубопроводах холодної води із заміною запірно-регулювальної арматури. Також упорядкували 12 водорозбірних колонок і встановили чотири сучасні гідранти. Зокрема, вчора, 8 травня, ремонтники комплексу усунули сім аварійних ситуацій на водоводах та впорядкували три оглядові колодязі, а сьогодні взяли в роботу дев'ять протікань на системах водоподачі.

Крім того, понад 360 заявок на профілактичну обробку та очищення зовнішніх каналізаційних мереж виконали бригади комплексу «Харківводовідведення». Вони відновлювали оглядові колодязі, встановлювали нові люки, ремонтували каналізаційні мережі, а також тримали на постійному контролі системи водовідведення в укриттях. Крім того, заявки за 50-ма адресами щодня виконували майстри управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем.

Як повідомили на підприємстві, вчора лише у Немишлянському районі комунікації відновили по вул. Мельникова, 9/11 та пр. Московському, 220, а в Холодногірському районі провели розведення та замінили 20 м лежака холодної води по вул. Кашуби, 2/1. Сьогодні внутрішньобудинкові комунікації налагоджують у 43 будинках у всіх районах міста.

«Харківчани повертаються, заявок на ремонтні роботи у нас побільшало, але це приємний клопіт - місто оживає», - зазначили на підприємстві.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини