У Харкові комплексно ремонтують мережі водопостачання та водовідведення
22 квітня 2022 12:56 ЖКГ
У Харкові комплексно ремонтують мережі водопостачання та водовідведення
Працівники КП «Харківводоканал» продовжують щодня відновлювати мережі водопостачання та водовідведення, а також внутрішньобудинкові системи житлових будинків харків'ян.

Як повідомили на підприємстві, зокрема, вчора ремонтники комплексу «Харківводопостачання» ліквідували чотири пошкодження на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували п'ять оглядових колодязів, а сьогодні планують відремонтувати ще шість пошкоджень на водоводах. У відновлювальних роботах задіяно 16 бригад та необхідна спецтехніка. Також щодня понад 50 заявок щодо профілактичного чищення зовнішніх мереж виконують понад 10 бригад комплексу «Харківводовідведення».

Окрім цього, працівники управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем оперативно відновлюють у будинках водопостачання та каналізацію, а також ліквідують аварійні ситуації, що виникають під час ворожого обстрілу. Зокрема, учора внаслідок одного з обстрілів було пошкоджено внутрішньобудинкові системи, які забезпечують водою понад 70 квартир. Завдяки оперативній роботі бригад водопостачання вдалося відновити.

Як поінформували у комплексі «Харківводовідведення», сьогодні робітники планують відремонтувати 16 стояків та забезпечити водою 146 квартир. 

Для економії часу бригад харків'ян просять детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Повідомити цю інформацію можна за тел.: 15-33.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини