Окупанти війну за Харків програли, - Олег Синєгубов
23 березня 2022 11:19 Оперативна інформація
Окупанти війну за Харків програли, - Олег Синєгубов Російські окупанти програли війну за Харків, тому єдине, що їм залишається, - це наносити удари із далеких відстаней.

Про це сьогодні, 23 березня, заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Він зазначив, що минулої доби Харків обстріляли 32 рази. Штаб оборони Харківщини відзначив підвищену активність противника у застосуванні реактивних систем залпового вогню (280 разів) і танкових ударів (9 разів). Також учора ракетами було вперше обстріляно місто Лозова, постраждали щонайменше 8 цивільних, з них 4 - тяжкопоранені. 

За словами Олега Синєгубова, українська армія тримає під контролем переміщення збройних сил окупантів, які намагаються сконцентрувати свої сили у  напрямку Ізюма.

«Наші ЗСУ не допускають їхнього просування, росіяни там вже не раз отримували ганебні поразки. Під час останніх атак ворог втратив близько 400 осіб особового складу та десятки одиниць техніки», - повідомив голова ХОВА. 

Також він зазначив, що на Харківщині усі медзаклади продовжують працювати, у тому числі евакуйована обласна дитяча лікарня, яка надає допомогу пацієнтам у штатному режимі. Також у регіоні роблять все можливе, щоб надавати медичні послуги і на тимчасово окупованих територіях. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини