Минулої доби до лікарень Харкова надійшло понад 450 осіб
25 лютого 2022 12:58 Медицина
Минулої доби до лікарень Харкова надійшло понад 450 осіб За минулу добу 454 особи у невідкладному стані надійшли до лікувальних закладів міста Харкова .

Про це сьогодні, 25 лютого, повідомила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Вона зазначила, що станом на ранок 25 лютого у міських медустановах всього перебуває 2 360 осіб. Минулої доби до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги надійшло 47 осіб, вісім з них - військові, решта - цивільні. Серед пацієнтів також перебувають дві дитини – дівчинка з Куп'янська та хлопчик із Чугуєва. Стан обох – тяжкий. Крім того, чотири особи надійшли до міської клінічної багатопрофільної лікарні №17. Серед них - двоє військових (один був переведений до шпиталю) та один поліцейський (йому надали амбулаторну допомогу).

Віце-мер повідомила, що наразі всі лікарні міста працюють у посиленому режимі. Крім того, лікарі надають медичну допомогу на станціях метрополітену. Медустанови повністю забезпечені необхідними медикаментами та киснем. Також з 8:00 до 16:00 здійснюється прийом черговими бригадами у міських поліклініках. При цьому стоматологи надають лише ургентну допомогу без планових прийомів.

За словами заступника міського голови, дитяче харчування розвозиться за планом. Також буде організовано постачання їжі у метрополітен, де перебуває багато дітей.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини