У Харкові стартує конкурс учнівських громадських ініціатив
01 лютого 2022 13:24 Освіта
У Харкові стартує конкурс учнівських громадських ініціатив У місті розпочато підготовку до конкурсу учнівських громадських ініціатив «Марафон унікальних справ - 2022».

Як повідомили у Департаменті освіти, в рамках робочої поїздки до Харкова Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зустрівся зі школярами. Під час зустрічі він поділився з молоддю корисними порадами щодо успішного навчання та подальшої самореалізації в житті, а також взяв участь у презентації кращих зразків їхньої проєктної діяльності.

Крім того, в межах Школи проєктів «Рrogekt study Я» для учасників зустрічі було проведено заняття за участю викладачів, деканів факультетів Харківського національного університету імені Семена Кузнеця, членів журі конкурсу та консультантів, які розповіли про підготовку проєкту до захисту та презентації, а також представили номінації конкурсу. 

Так, цього року харківським школярам пропонують випробувати свої сили у таких номінаціях: «Цифровізація: шлях у майбутнє», «Дитинство без кордонів», «Молодь міста - за безпеку», «Харків – місто дружнє до дітей», «Кращий підприємницький проєкт» та «Кращий проєкт екологічної спрямованості». 

«Якщо ти ініціативний, маєш круті ідеї для розвитку школи, міста, регіону або держави – не зволікай! Долучайся до конкурсу! Пропонуй свої цікаві ідеї!» – закликали школярів організатори. 

Зазначимо, що конкурс проводиться щорічно у межах діяльності Харківської міської організації учнівського самоврядування та за підтримки кафедри економіки підприємства та організації бізнесу Харківського національного університету імені Семена Кузнеця.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини