У Харкові ремонтують водостічні системи житлових будинків
24 січня 2022 16:32 ЖКГ
У Харкові ремонтують водостічні системи житлових будинків Бригади КП «Харківводоканал» виконують ремонт водостічних систем у житлових будинках харків'ян.

Як повідомив начальник управління з обслуговування внутрішньобудинкових мереж КП «Харківводоканал» Валерій Харлан, насамперед фахівці проводять ревізію, обслуговування та ремонт внутрішньобудинкових систем у тих будинках, мешканці яких уклали прямі договори із підприємством.

Зокрема, нещодавно бригади виконали поточний ремонт внутрішньобудинкової системи зливової каналізації у будинку на пр. Перемоги, 70 у Шевченківському районі, де прямий договір було укладено ще у жовтні минулого року.

«Наші фахівці провели детальну ревізію та встановили, що на верхньому технічному поверсі 10-го під'їзду необхідно замінити проблемну ділянку трубопроводу завдовжки 20 метрів. Ремонтні роботи виконали у найкоротший термін», - зазначив Валерій Харлан.

Також він підкреслив, що ремонтні роботи виконуються цілий рік, що дозволяє підтримувати внутрішньобудинкові мережі у належному стані та мінімізувати аварійні ситуації.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини