Ігор Терехов зустрівся з послом Італії
28 вересня 2021 16:18 Міжнародне співробітництво
Ігор Терехов зустрівся з послом Італії Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 28 вересня, провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Італійської Республіки в Україні П'єром Франческо Дзадзо.

В рамках зустрічі Ігор Терехов представив послу Харків. Він зазначив, що в місті реалізується безліч інфраструктурних, освітніх і культурних проєктів. Також він підкреслив, що Харків відкритий для інвесторів і зацікавлений розвивати економічну співпрацю з містами Італії.

«З Італією нас давно пов'язують дуже теплі стосунки. У 1966 році Болонья стала першим містом-побратимом Харкова. Також у нас є побратимські відносини з Генуєю. Харків'яни дуже люблять Італію. У нас багато спільного, зокрема ментальність. Є багато ще нереалізованих проєктів, багато можливостей. І це все будемо втілювати», - зазначив Ігор Терехов.

Також він підкреслив, що міська влада зацікавлена ​​в тому, щоб рівень інвестиційної привабливості Харкова підвищувався. Тому для більш успішного розвитку партнерських відносин у сфері бізнесу і туризму планують запустити прямий авіарейс до Італії.

Своєю чергою П'єр Франческо Дзадзо підкреслив, що, крім бізнесу, міста Італії готові розвивати співпрацю з Харковом у сфері культури, освіти, науки і мистецтва.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини