Харків’ян запрошують на молодіжний форум
23 вересня 2021 16:07 Суспільство
Харків’ян запрошують на молодіжний форум Міський форум «Молодь говорить» відбудеться 25 вересня у ККЗ «Україна» (вул. Сумська, 35).

Як повідомили організатори, мета заходу - створити платформу для обговорення актуальних для молоді проблем, а також на прикладі історій успішних людей з різних сфер суспільного життя показати, що молодь Харкова має багато можливостей для розвитку і самореалізації. 

В рамках заходу заплановано проведення чотирьох панельних дискусій:  «Молодь і місто», «Підприємництво», «IT-тренди наступного десятиліття» та «Медіа». 

Зазначимо, що перша панельна дискусія пройде за участі секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова, який разом із представниками різних напрямків молодіжного руху обговорить сучасні можливості для молоді Харкова.

Також форматом заходу заплановані виступи відомих спікерів у таких сферах: IT - Максим Почебут (компанія «Sigma Software»), Денис Гриньов («EPAM»), Юлія Пеліханова («Nix»); підприємництво – Олександр Колб («Promodo»); медіа - Владислав Ясько (підприємець, digital-маркетолог).  Вони розкажуть про корисні кейси, а також поділяться з харківською молоддю досвідом та секретами власного успіху. 

Крім того, для гостей заходу організують кілька локацій у саду ім. Шевченка. Зокрема, працюватимуть зона віртуальної реальності, інтерактивна зона від наукового парку «Синергія» та ін. Також гості зможуть взяти участь у розіграші подарунків від партнерів заходу. 

Зареєструватися на участь у форумі «Молодь говорить»  можна тут. Початок - о 17:00. 

Організатори заходу - Управління в справах сім’ї та молоді, Молодіжна рада при Харківському міському голові та КЗ «Харківський міський центр дозвілля молоді».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини