Харків знову став віце-президентом Асоціації міст-володарів Призу Європи
22 вересня 2021 12:51 Міжнародне співробітництво
Харків знову став віце-президентом Асоціації міст-володарів Призу Європи Харківська делегація бере участь у засіданні Генеральної Асамблеї Асоціації міст-володарів Призу Європи, який проходить 21-22 вересня в Івано-Франківську.

Як повідомили у Департаменті міжнародної співпраці, у заході беруть участь голова підкомітету з питань Призу Європи Кестутіс Масіуліс, представники міст Харків, Івано-Франківськ, Хмельницький (Україна), Ченстохова, Люблін, Гдиня (Польща), Дармштадт, Альтьоттінг, Вюрцбург, Мюльгайм-ан-дер-Рур (Німеччина), Сан-Себастьян (Іспанія), Анкара (Туреччина), Удіне (Італія), Санкт-Пельтен (Австрія), Клайпеда (Литва).

За результатами засідання, на період 2021-2023 років президентом Асоціації було переобрано мера міста Ченстохова Кшиштофа Матіящика, а Харків та Альтьоттинг одностайно обрали віце-президентами Асоціації. Також були ухвалені організаційні рішення щодо подальшої діяльності Асоціації, зокрема, обрали місце та тематику проведення наступної Генеральної Асамблеї та засідання Президіуму.

Крім того, в рамках асамблеї була організована конференція на тему «Енергоефективність з точки зору сталого розвитку місцевого самоврядування». Учасники заходу презентували кращі приклади реалізації проєктів у сфері міського енергоменеджменту та обмінялися запланованими ініціативами.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини