Харків’янам пропонують взяти учать у благодійному забігу
16 вересня 2021 11:50 Спорт
Харків’янам пропонують взяти учать у благодійному забігу Другий благодійний забіг «Біжимо разом» відбудеться у місті 26 вересня.

Як повідомили у Департаменті у справах сім`ї, молоді та спорту, захід проводиться з метою придбання електричної приставки для крісла інвалідів-візочників. Цей сучасний гаджет кріпиться до візка кількома рухами і перетворює механічне інвалідне крісло на більш швидкісне, завдяки чому відпадає потреба крутити колеса руками.

За словами організаторів, прилад коштує від 30 до 50 тис. грн. Придбану приставку планують передати до парку Горького. Таким чином, охочі інваліди-візочники матимуть можливість на кілька годин взяти її напрокат і відвідати всі куточки парку. Зараз зробити це за один візит люди з інвалідністю не встигають фізично.

Місце проведення забігу: Білгородське шосе, 1 (Велоцентр). Дистанція - 5 км.

Початок - о 10:00.

Сума стартового благодійного внеску до 26 вересня складає 200 грн, у день забігу – 300 грн. 

Зареєструватись та отримати додаткову інформацію про захід можна тут.

Зазначимо, забіг проводиться за ініціативою Благодійного фонду «Соціальне місто» спільно з Харківським обласним благодійним фондом «Соціальна Служба Допомоги» та громадською організацією «Креавіта» за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини