У Харкові проходить спартакіада ​​до Дня машинобудівника
11 вересня 2021 11:06 Спорт
У Харкові проходить спартакіада ​​до Дня машинобудівника Фінал Х спартакіади, приуроченої до Дня машинобудівника України, проходить сьогодні, 11 вересня, на спортивному комплексі «Турбініст».

У заході беруть участь близько 1500 машинобудівників, які представляють такі промислові підприємства міста, як АТ «Турбоатом», ДП «Електроважмаш», ДП «Завод ім. В. О. Малишева», ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова», АТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» та ВАТ «Завод «Південкабель».

Напередодні професійного свята машинобудівників привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов. За його словами, підприємства, які беруть участь у сьогоднішніх змаганнях,  давно стали брендом Харкова.

«Харків завжди був і буде найбільшим машинобудівним центром України. Успіх нашого міста - у промислових підприємствах, успіх кожного окремого трудового колективу - в людях. І це дуже добре і знаково, що сьогодні нас усіх об'єднала спартакіада. Бажаю вам перемог, успіху, здоров'я та гармонії! Нехай Харків процвітає! Зі святом!» - зазначив він.

Своєю чергою генеральний директор АТ «Турбоатом» Віктор Субботін підкреслив, що всі учасники спартакіади є згуртованою командою, яка працює на розвиток Харківщини і машинобудівної галузі в країні.

Зазначимо, що в рамках спартакіади проходять змагання з футболу, стрітболу, настільного тенісу, пляжного волейболу, шашок, шахів, армрестлінгу, гирьового спорту, легкої атлетики та перетягування канату. Для уболівальників організовані майстер-класи та конкурси, працює розважальна зона для дітей. Також всі присутні візьмуть участь в розіграші лотереї.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини