Ігор Терехов - послу Канади: Робимо роботу мерії більш відкритою
06 вересня 2021 17:19 Міжнародне співробітництво
Ігор Терехов - послу Канади: Робимо роботу мерії більш відкритою Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 6 вересня, провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Галадзою.

Сторони обговорили взаємні проєкти і можливості для їх розширення.

Ігор Терехов зазначив, що міська влада останнім часом намагається спростити різні дозвільні процедури для жителів міста.

«Ми робимо роботу міської ради відкритішою. Це стосується прозорості тендерів, питань виділення землі, дозволів на будівництво, залучення іноземних інвестицій, правил ведення бізнесу тощо. Розробляємо такі процедури, щоб все було чітко і зрозуміло, в тому числі для наших іноземних партнерів», - підкреслив Ігор Терехов.

Своєю чергою Лариса Галадза розповіла, що побувала в харківському Центрі гендерної культури, відвідала завод «ФЕД», з яким хотіла б налагодити співпрацю. Також вона подякувала міській владі за підтримку Української академії лідерства, з якою Канада цього року реалізовуватиме освітній проєкт.

«У нас багато спільних справ. Знайте, що Канада дуже підтримує Україну в питаннях територіальної цілісності. Коли ми можемо, то всюди говоримо про цю ситуацію: працюємо з НАТО, Євросоюзом і ООН, вводимо санкції, робимо все, щоб ця тема звучала», - зазначила посол Канади.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини