У Харківському метрополітені показали, як прибирають та дезінфікують станції
18 серпня 2021 14:06 Місто
У Харківському метрополітені показали, як прибирають та дезінфікують станції КП «Харківський метрополітен» виконує комплекс робіт з прибирання та дезінфекції станцій метро.

Як повідомили на підприємстві, прибирання триває від моменту закриття метрополітену для обслуговування пасажирів до безпосереднього початку руху поїздів вранці. Зокрема, сьогодні вночі представники ЗМІ мали змогу ознайомитися з процесом прибирання та дезінфекції на станції «Історичний музей» Салтівської лінії метрополітену.

«До прибирання входить протирання контактних поверхонь у приміщеннях, де перебувають пасажири. Це вхідні двері, термінали, турнікети. Далі переходимо до прибирання балюстрад ескалаторів з використанням мийно-дезінфікуючих засобів. Потім спускаємося на пасажирську платформу, де виконуємо спочатку вологе прибирання вручну, після чого більш детальне миття з використання підлогомийної техніки», - розповів заступник начальника служби руху КП «Харківський метрополітен» Віталій Гахов.

За його словами, крім цього, на кожній зі станцій за допомогою апарату виконується комплекс робіт з миття колійних стін з використанням спеціальних миючих розчинів.

Як зазначили на підприємстві, роботи з приведення станцій у належний санітарний стан виконуються тричі на день. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини