Низку харків'ян нагороджено почесними грамотами міськради
14 липня 2021 11:42 Місто
Низку харків'ян нагороджено почесними грамотами міськради Харківська міська рада сьогодні, 14 липня, на сесії ухвалила рішення про нагородження низки харків'ян почесними грамотами.

Зокрема, за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Харкова та з нагоди ювілею Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені: професор, академік НАН України, Почесний громадянин міста Харкова Віль Бакіров, голова Харківської міської організації ветеранів України Борис Котенко, головний лікар Міського шкірно-венерологічного диспансеру №4 Тетяна Осипенко, завідувач кафедри будівельних конструкцій Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова, професор Валерій Шмуклер та ін.

За активну життєву і громадянську позицію, вагомі трудові досягнення, з нагоди Дня міста Харкова і Дня Незалежності України грамотою нагороджений член громадської організації «Асоціація ветеранів MBС Чорнобиль» Олексій Босенко, доцент кафедри комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного аерокосмічного університету ім. М. С. Жуковського «ХАІ», кандидат технічних наук Олена Яшина, колектив ДП «Завод імені В.О. Малишева» та ін.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток будівельної галузі та з нагоди професійного свята - Дня будівельника - нагородили колективи ВАТ «Південспецбуд», ТОВ «Будівельна компанія «Профіт» та ТОВ «РС Інженерінг».

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток галузі залізничного транспорту України грамотою міськради також нагороджені колектив Регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця», колектив Українського державного університету залізничного транспорту та ін.

За багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди 78-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників грамотою міськради нагороджено низку ветеранів Другої світової війни.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.


Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини