У парках Харкова пройшов вечір пам'яті Геннадія Кернеса
27 червня 2021 19:13 Місто
У парках Харкова пройшов вечір пам'яті Геннадія Кернеса Вечір пам'яті, присвячений померлому міському голові Геннадію Кернесу, пройшов сьогодні, 27 червня, на кількох харківських локаціях.

У день народження екс-мера на «Каскаді», в парку Перемоги і в ретрозоні Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького звучали його улюблені композиції. Ці локації відвідав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

За його словами, у екс-мера було безліч ідей щодо розвитку міста. Багато з них вже успішно реалізовані, не менш - ще належить втілити в життя.

«Завдяки йому за останні 10 років Харків дуже змінився. З сірого і незатишного він перетворився на місто, яке завжди на кілька кроків попереду інших міст і яким харків'яни шалено пишаються. Геннадій Адольфович був людиною, яка випередила свій час. Протягом десятків років про нього будуть знімати фільми, писати книги. Так давайте ж сьогодні, в день його народження, згадаємо, ким він був для кожного з нас, і послухаємо його улюблені пісні», - зазначив ініціатор акції Ігор Терехов.

Вечір пам'яті також відвідали сини Геннадія Кернеса Данило Привалов та Кирило Кернес. Вони подякували харків'янам за те, що вони шанують пам'ять про їхнього батька і цінують його справи.

«Батько жив містом 24/7. Я думаю, він був би дуже радий, що зараз його дітище знаходиться в надійних руках», - підкреслив Данило Привалов.

«Особистим прикладом батько не раз доводив, що неможливе може стати можливим. Він вірив, що завдяки наполегливій праці і вірі можна все подолати. Так давайте разом вірити і йди шляхом його звершень далі заради нашого міста і області», - зазначив депутат Харківської обласної ради Кирило Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини