У Київському районі перекладають мережі водопостачання
03 червня 2021 13:36 ЖКГ
У Київському районі перекладають мережі водопостачання Бригади КП «Харківводоканал» у Київському районі замінили з початку року понад 2 км технічно зношених мереж холодного водопостачання.

Про це сьогодні, 3 червня, повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада.

«Зараз ремонтні роботи ведуться на перехресті вулиць Лісопарківської та Чкалова. Цей трубопровід забезпечує водопостачанням жителів селища Жуковського. Заміні підлягає ділянка технічно зношених мереж протяжністю 100 метрів. Роботи почали в перших числах червня, плануємо закінчити 10 червня. У тому числі проведемо повний благоустрій місця розриття», - зазначив Микола Завада.

За його словами, на цьому об'єкті також замінять запірну арматуру, пожежні гідранти і відновлять люки. На час проведення ремонтних робіт водопостачання житлових будинків забезпечено в повному обсязі.

Микола Завада також звернувся до харків'ян із проханням своєчасно оплачувати надані підприємством послуги.

«Заборгованість населення з центрального водопостачання та водовідведення становить понад 690 млн грн. Незважаючи на це, наше підприємство працює в штатному режимі. Проведення планових і аварійних робіт не зупиняється, і нам необхідно щодня оплачувати паливно-мастильні матеріали, хімічні реагенти і всі необхідні матеріали для проведення ремонтних робіт. Зростає заборгованість за надані послуги, і сьогодні ми вже відчуваємо різку нестачу коштів, що може негативно вплинути на режим роботи підприємства в цілому», - підкреслив Микола Завада.

Нагадаємо, в 2021 році бригади КП «Харківводоканал» вже переклали 8,5 км трубопроводів. Загалом до кінця року в Харкові планується замінити понад 25 км водопровідних мереж.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини