Харків’ян запрошують на виставку графіки харківської художниці
18 березня 2021 11:14 Культура
Харків’ян запрошують на виставку графіки харківської художниці Виставка графічних робіт харківської художниці Сніжани Пєчковської пройде з 19 березня по 3 квітня у галереї «Мистецтво Слобожанщини» (пл. Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд).

Як зазначили організатори, представлені на виставці роботи є відображенням внутрішніх станів авторки, її власного погляду на оточуючий світ. 

«Полотна Сніжани Пєчковської – це цілий світ символів, образів, почуттів. Виконані у цікавій авторській техніці, вони поєднують у собі і деталізований малюнок, і легкість акварельних плям, абстрактність і, водночас, певний наратив, риси народного, наївного мистецтва і сучасний погляд на естетику. Не дивлячись на дуже особисту складову, творчість художниці викликає багато асоціацій, через які глядач може виявити в ній те, що знаходить відклик у його душі», - зазначили у галереї. 

Час роботи: вівторок - субота, 11:00 - 19:00.

Довідка. Сніжана Пєчковська спеціальної художньої освіти не має, але займається творчістю з дитинства. За професією музикант. Закінчила Харківський національний університет мистецтв імені Івана Котляревського, вокальне відділення. Учасниця художніх виставок міського та всеукраїнського рівнів, серед яких дві – персональні. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини