У Харкові стартували заняття у школі грантрайтингу
03 березня 2021 10:43 Суспільство
У Харкові стартували заняття у школі грантрайтингу Перші заняття нового набору Школи соціального проєктування і грантрайтінгу «Open Grants School» пройшли 27 та 28 лютого у Муніципальному стартап-центрі.

Цього року заняття розпочали 50 слухачів. Під час перших зустрічей вони опанували навички ефективної презентації та прослухали основи фандрейзингу.

Загалом навчальною програмою заплановано 10 зустрічей, під час яких слухачі братимуть участь у семінарах-тренінгах та консультаціях з міжнародними експертами, виконуватимуть персональні завдання, працюватимуть над кейсами та ін. Традиційно заняття проходитимуть у вихідні дні. 

З програмою курсу та списком слухачів набору 2021 року можна ознайомитися тут. 

Нагадаємо, проєкт «Open Grants School» реалізується в Харкові п'ятий рік поспіль. Його мета - сприяти соціально активним громадянам і представникам громадських організацій, які хочуть реалізувати на території міста інноваційні, іміджеві, соціально значущі проєкти. Слухачі школи навчаються проєктному менеджменту та написанню проєктних заявок на отримання фінансування від донорських організацій. Навчання в школі проводиться безкоштовно. Відбір слухачів здійснюється на конкурсній основі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини